Deprecated: Hook elementor/widgets/widgets_registered is deprecated since version 3.5.0! Use elementor/widgets/register instead. in /customers/9/5/4/lifebh.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5758 Kosttilskott – life boost health
Skip to content

Life BOOST Health

 

Här hittar du alla våra kosttillskott, sportprodukter och livsmedel. Använd kategoriträdet eller vår sökfunktion för att enkelt navigera till de produkter som intresserar dig.

Kosttillskott är en generell benämning på produkter som på ett eller annat sätt kompletterar den dagliga kosten.

Exempel på kosttillskott är vitaminer och mineraler, aminosyror eller fettsyror, och de säljs oftast i koncentrerad form av kapslar, tabletter eller pulver. Är du överkänslig mot vissa livsmedel eller följer en strikt diet kanske du periodvis vill komplettera din vanliga kost med ett tillskott.

Sportprodukter har ett högre energiinnehåll än kosttillskott och innehåller utöver näringsämnen såsom vitaminer/mineraler, eller annat ämne som har en näringsmässig eller fysiologisk verkan, mer fett, protein och kolhydrater än kosttillskott.

Sportprodukter används för att komplettera den vanliga kosten vid till exempel ökat protein- eller kaloribehov. Ett proteinpulver är smidigt att ha med sig till gymmet och behöver varken förvaring eller tillagning.

Livsmedel för en aktiv och hälsosam livsstil.

I kategorin hittar du även livsmedel för en aktiv och hälsosam livsstil. Dessa kan du med fördel använda i matlagning eller bakning när du till exempel vill minska andelen socker och kalorier, eller öka andelen protein i maten.

Här finner du bland annat kalorifria såser och nudlar, pannkaksmix och havregryn med högre andel protein samt glutenfri pasta. 

Vi säljer även flytande äggvita som är perfekt för den som vill öka andelen protein utan att öka mängden kolhydrater och fett. Under denna kategori går det enkelt att beställa hem dryck.

 Du hittar flera olika sorter av energidryck som går att köpa enskilt på burk eller på flak. Här kan du även beställa proteindryck i dryckesfärdig format som är enkelt att ha med sig som mellanmål vart du än går. I kategorin finner du även smoothies, kokosvatten samt kombbucha.

Norra Europas största utbud av kosttillskott

Hos Life Boost Health hittar du Norra Europas största utbud av kosttillskott, till marknadens bästa priser!

LBH verkar aktivt för att öka den allmänna medvetenheten om kostens stora inverkan på prestation och återhämtning. Kosttillskott och sportprodukter kan användas av alla som tränar, såväl elitidrottare som motionärer.

Användandet av dessa produkter är i dagsläget mest utbrett i styrkeorienterade sporter.