Skip to content

Life BOOST Health

Måltidsersättning

Måltidsersättning är ett utmärkt alternativ när man vill gå ned i vikt men samtidigt se till att man får i sig allt det man behöver. Måltidsersättning kan ersätta en eller flera måltider under en dag, och har ofta ett reducerat energiinnehåll som gör det enklare att hålla ditt dagliga kaloriintag på rätt nivå med din viktminskningsplan. Det i kombination med att produkterna innehåller de vitaminer, mineraler och viktiga näringsämnen som kroppen behöver gör att det är ett utmärkt sätt att få de resultaten man vill!

När du vill gå ned i vikt kan måltidsersättning i form av ett pulver vara till stor hjälp. Det är nämligen ett smidigt sätt att kontrollera dina måltider och se till att du får i dig allt det du behöver.

Ibland räcker inte tiden till när det kommer till att planera sina måltider och när du försöker kontrollera ditt kaloriintag kan därför måltidsersättning vara till stor hjälp. Vid viktminskning kan det vara svårt att få i sig alla de näringsämnen som kroppen behöver, vilket leder till att du blir trött och saknar energi. Fördelen med att äta en måltidsersättning är att du inte behöver oroa dig för näringsbrist i och med att näringsämnena är noggrant uträknade. Därför kan du känna dig säker på att du får i dig allt kroppen behöver samtidigt som du går ned i vikt. Med måltidsersättning finns det inga ursäkter för att äta dåligt, det enda du behöver är vatten och en shake.

Du bör endast äta måltidsersättning under en begränsad period och det rekommenderas att du rådgör med läkare innan du börjar med måltidsersättare. Dock är det för de allra flesta ofarligt att äta ett lågt antal kalorier under en begränsad tid. En del väljer att endast äta måltidsersättning, medan andra väljer att byta ut en eller två måltider per dag. Det enda du behöver för att kunna äta en måltid är din shake och ditt pulver, som du smidigt blandar med vatten. Du kan alltså förbereda din måltid från Life Boost Health närsomhelst och varsomhelst och det gör att du kommer ha större motståndskraft mot frestelser. Om du har stått stilla i vikt ett tag kan måltidsersättning vara precis det du behöver för att boosta viktnedgången.